• Wanneer jij registreren voor een Boost account, ontvang jij binnen enkele minuten een activatie link per email.
  • Door op de link te clicken, krijg je meteen een keuze voor Snelstart of Zelf aan de slag.
  • Kies voor Snelstart en vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Maak je geen zorgen als jij nog niet alle informatie bij de hand hebben – jij kan later altijd terug om deze informatie bij te werken.
  • Na de basis bedrijfsinformatie, kan je kiest voor koppelingen met externe systemen zoals boekhoud-, betaal-, en andere systemen.
  • Let op dat voor een koppeling met een externe leverancier dient jij een actieve abonnement te hebben bij de dienstverlener. Indien dat niet het geval is, maak je geen zorgen, jij kan het altijd later toevoegen.
  • Wanneer jij al deze stappen hebben doorlopen en je heb een wachtwoord ingesteld, kom jij binnen op de dashboard van Boost. Hier kan jij meteen al verder met je echte werk.
  • Om optimaal van Boost gebruik te maken, is het handig om even snel door de mogelijkheden heen te lopen om te zien wat jij nu alles kan:
  • Op je dashboard aan de linkerzijde, zien jij nu een aantal bedrijfscategoriëen:
    • Finance
    • Legal
    • HR
    • Operations
  • Door op een van deze categoriëen te clicken, zien jij de documenten die tot dat categorie horen