Welkom bij Boost, jou MKB One Stop Shop

Is jou bedrijf aan het groeien en groeit je administratieve lasten even hard mee?

Met Boost kan jij makkelijk al je papieren processen digitaliseren en al je herhalende handelingen automatiseren. Zo kan jij ieder maand veel uren aan herhalende handwerk besparen.

Hoe dan?

Makkelijk, maak je nog facturen in excel, houd je klanten bij in een aparte online CRM en boek je facturen met de hand in je boekhoudpakket?

Met Boost kan jij al snel je klantenadministratie en facturatie inrichten en je facturen direct in je boekhoudpakket inboeken.

Wanneer jij bij Boost aanmelden, kan jij kiezen voor de snelstart optie of jij kan kiezen om helemaal zelf aan de slag te gaan. Bij het snelstart optie, word een aantal standaard bedrijfsprocessen al vooraf voor je ingericht en kan jij meteen aan de slag.

Om direct aan de slag te gaan met de snelstart optie, gaan naar https://app.boost.systems/register

Maak je geen zorgen. Jij mag Boost gratis 2 maanden uitproberen. Wil jij daarna niet verder, kan jij gemakkelijk al je informatie exporteren en stoppen zonder enige verplichtingen.

En wat moet het kosten? Starten kan al voor €12,50 per gebruiker per maand.

Voor de volledige prijsoverzicht, kijk hier.

Wil jij meer weten over wat jij alles kan met de snelstart optie, gaan naar snelstart.